Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum korang smua ^__^ huarggg ! dah lama x on blog :3
maklum larg kat sekolah tuw asyik exam je -___-" x sempat nak rehat tau ^^ bengkek betol =__='
hari nie , on je blog , terjumpa blog Ben Ashaari ^^ happy happy ,
apa lagi , Mia join larg segmen nie :) wish me the luck okey :D
kalau nak join , sila klik banner atau baca syarat-2 di bawah nie ye ^___^

  1. Buat satu entri .Letak header ben ashaari blog .
  2. Tajuk .. BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ni ..
  3. Siap ? Tinggalkan url entri di ruangan komen Blog Ben Ashaari .. Tu jer .. tak susah kan ? Tutup , jam 10 malam .. hari ini .. Rujuk tarikh entri ni..

10 comments:

  1. salam, jom tukar link nak ? smbil2 tu akak follow sini :)

    kalau sudi , komen disini ;
    http://diyazha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  2. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  3. da follow!! jom tukar link jom!!

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. jom tukar link ngan gugu..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    lau setuju bls di ruangan kumen ;)

    gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

    ReplyDelete
  5. jom tukar suka sama suka...kalu setuju link kat sini
    http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

    terima kasih!!!!

    ReplyDelete
  6. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  7. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  8. jom tukar link ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  9. salam..
    i da follow and add ur blog at my new bloglist..
    feel free...visit my blog too..

    ReplyDelete
  10. jom tukar2...
    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow...

    ReplyDelete